Inschrijven :

 

Hoe kunt u uw kinderen inschrijven voor de speelgoedbank Leeuwarden?

heel eenvoudig via een hulpinstelling die een door ons gemaakte inschrijfformulier, welke door de instelling afgedrukt kan worden en ingevuld aan ons doormailen: info@speelgoedbankleeuwarden.nl

of indien u bij voedselbank zit dan kunt u een afspraak maken via info@speelgoedbankleeuwarden.nl en neemt u dan uw voedselbank pas mee .

Hulpinstelling zijn bijvoorbeeld:

* Bewindvoerder                                     * kerken

* Wijk/Dorp team (Amaryllis)                 * Fier Friesland

* schuldhulpverlening                           * Jeugdzorg

Voor hulpinstellingen : U kunt de verwijsbrief voor uw cliënt hier downloaden 

Doorverwijzen hulpverlenende instanties :

Alle bovenstaande hulpinstellingen kunnen een verwijsbrief voor u klaarmaken, u kunt de verwijsbrief zelf uitprinten (indien u geen printer heeft kan de desbetreffende hulpverlener u misschien helpen), laat de hulpverlener de verwijsbrief invullen en ondertekenen en neem deze verwijsbrief samen met uw ID bewijs en die van uw kinderen mee naar de speelgoedbank Leeuwarden en laat u inschrijven voor de Speelgoedbank Leeuwarden (let op dit hoeft alleen bij uw eerste bezoek! daarna neemt u per keer alleen maar de ID bewijzen mee en de Speelgoedbank Leeuwarden Betaalpas!.) Met deze Speelgoedbank Leeuwarden Betaalpas kunnen u kind(eren) elke maand voor € 5,00 per persoon, speelgoed halen bij de Speelgoedbank Leeuwarden.

 

Hoe werkt het?

De Speelgoedbank Leeuwarden is een "speelgoed winkel" voor het goede doel, zonder winst oogmerk, en om ervoor te zorgen dat de minima er ook speelgoed kan kopen. Speelgoed wat gedoneerd wordt door particulieren en bedrijven zowel nieuw als gebruikt! 

Dit zorgt ervoor dat ook Opa, Oma, Paps, Mams, Oom, Tante  enz. ook speelgoed voor hun kleinkinderen, kinderen enz. kunnen kopen. De opbrengsten van de winkel gaat voor de volle 100% naar de Speelgoedbank Leeuwarden om deze in stand te kunnen houden en het voortbestaan te kunnen waarborgen en om nieuw speelgoed aan te schaffen voor de leeftijdsgroepen waar niet zoveel speelgoed van binnenkomt. Ook uw donaties of sponsoring kunnen hier aan meehelpen ( zie : Hoe kan ik helpen?)

De gezinnen die op of onder de armoedegrens leven kunnen hun kinderen in laten schrijven voor de speelgoedbank Leeuwarden, de kinderen kunnen na inschrijving maandelijks speelgoed gratis komen uitzoeken.

Het verwijsformulier kunt u hier downloaden, dan laten ondertekenen door een hulpinstelling en een afspraak maken met de Speelgoedbank Leeuwarden

U kunt zich ook aanmelden met uw voedselbank pas, dit kunt u doen via het invullen van een online aanvraagformulier die hieronder vermeld staat.

U kunt dit formulier online invullen en op "verzenden" drukken, het formulier verdwijnt nadat u op de knop verzenden heeft gedrukt dus verder niemand die deze aanvraag kan zien dan wij (privacywet) Wij maken aan de hand van uw aanvraag een afspraak met u wanneer u kunt komen met uw kind(eren) zodat zij van ons de betaalpas krijgen en eventueel ook direct iets uit kunnen zoeken. neem bij uw afspraak ook even uw ID en die van de kinderen die ingeschreven worden mee.


Inschrijvingslijst Speelgoedbank Leeuwarden