Speelgoedbank Leeuwarden !

Gepubliceerd op 4 april 2019 om 14:24

De Stichting Rijk Voor Arm heeft haar diensten uitgebreid met een Speelgoedbank genaamd Speelgoedbank Leeuwarden!

Hoe schrijft u in?
Ieder gezin in de gemeente Leeuwarden die zich bevind op of onder de armoedegrens kan zich hiervoor inschrijven het inschrijven gaat als volgt.

U kunt een toewijzingsformulier verkrijgen bij de hulpinstanties zoals: bewindvoerder, schuldhulpverlening, wijk/dorp Team, Stichting Leergeld of voedselbank leeuwarden (mocht u een hulpinstelling vragen hierover maar deze hulpinstelling heeft nog geen bericht gehad van ons dan kunnen deze een mailtje sturen naar info@rijkvoorarm.nl en dan sturen wij een toewijzingsformulier naar hun toe) met dit ingevulde toewijzingsformulier en een geldig ID, komt u naar de Speelgoedbank Leeuwarden op het Soldatendijkje 2 te Leeuwarden om u definitief in te kunnen schrijven.

Speciale inschrijfdatum:
We hebben een speciale inschrijvingsdatum te weten donderdag 18 April van 11.00 uur tot 14.00 uur bij de Speelgoedbank Leeuwarden op het Soldatendijkje 2 te Leeuwarden.
En voorts kunt u zich altijd inschrijven op elke 3e zaterdag van de maand op onze uitgifte datums, let wel! neem dan wel een toewijzingsbrief en geldig ID mee.

Uitgiftedatum: Zaterdag 20 April van 11.00 uur tot 15.00 uur! en voorts word op elke 3e zaterdag van de maand onze vaste uitgiftedag tenzij door omstandigheden eventueel op een andere dag maar dat wordt dan bekend gemaakt op onze facebookpagina.

Wij hopen dat de Stichting Rijk Voor Arm u met deze speelgoedbank nog meer van dienst te zijn, wij helpen graag zoals ons logo ook zegt "Laat kinderen kinderen zijn!"

Met vriendelijke groet,

Bestuur Speelgoedbank Leeuwarden


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.