Speelgoed museum Leeuwarden

Gepubliceerd op 9 mei 2022 om 11:02

 

De Speelgoedbank/Stichting Rijk Voor Arm is al een lange tijd bezig met het realiseren van een Speelgoedmuseum in Leeuwarden, we hebben al diverse locaties op het oog, waar deze het beste gevestigd kan worden en we zijn al geruime tijd bezig met zoeken naar het juiste speelgoed voor het Speelgoedmuseum “huisje Weltevree"

Wij gaan een Speelgoedmuseum maken waar de kinderen van nu kunnen zien en meemaken waar de kinderen van vroeger mee speelden, en hun tijd verdreven, met zowel binnen- als ook buitenspeelgoed. Ook het reclamemateriaal wat vroeger gebruikt werd om speelgoed aan te prijzen zal vertegenwoordigd zijn. Voor de ouders of grootouders zal ook dit museum een geweldige aanwinst zijn men kan hier weer herinneringen ophalen uit hun eigen jeugd en dit delen met hun kinderen en/of kleinkinderen een museum voor iedereen met herinneringen aan……………

Het museum zal gevuld gaan worden met speelgoed uit de jaren, '20,'30,'40, '50,'60, '70, '80, '90, 2000 tot heden! En juist hiervoor hebben wij uw hulp nodig :

Wij zijn nog steeds druk op zoek naar speelgoed uit de bovenstaande jaren, heeft u nog speelgoed uit deze jaren die nog zeer toonbaar zijn en zou u dit speelgoed aan het speelgoedmuseum “Speelstad Leeuwarden” willen schenken? of op uitleenbasis of verkopen? (het speelgoedmuseum heeft geen groot kapitaal dus moet het niet te duur zijn natuurlijk!) neem dan aub contact met ons op, dat mag op de volgende manieren: stuur ons een pb, of mail naar info@speelgoedbankleeuwarden.nl of telefonisch naar nummer 06-19626890 en vraag naar de heer S. de Jong (tijdens openingstijden bij voorkeur!) Het gaat om zowel binnen- maar ook buiten speelgoed, wij hebben uw hulp dringend nodig !

Help ons dit Speelgoedmuseum “huisje Weltevree” mogelijk te maken !

Alvast onze hartelijke dank, namens het bestuur en alle vrijwilligers van de Speelgoedbank Leeuwarden/Stichting Rijk Voor Arm


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.