verwijzingsbrief voor hulpinstellingen om uw cliënt aan te kunnen melden voor de Speelgoedbank Leeuwarden!

Door deze verwijzingsbrief in te vullen en een stempel of handtekening toe te voegen, kunt u uw cliënt aanmelden voor de Speelgoedbank Leeuwarden, deze formulier kunt na invulling en voorzien van handtekening en/of stempel van instelling, uitprinten en naar ons door mailen naar info@speelgoedbankleeuwarden.nl o.v.v.  aanmelding speelgoedbank Leeuwarden. Wij maken dan een afspraak met uw cliënt voor inschrijving.

Doordat u dit formulier invult, hebben wij verder geen info van de cliënt nodig, met dit formulier verklaard u namelijk dat cliënt voldoet aan de voorwaarden voor inschrijving en dat cliënt recht heeft op hulp van de Speelgoedbank en voorkomt U dat ook wij nog dossiers van uw cliënt hoeven aan te leggen.

Op de afspraak hoeft uw cliënt alleen maar een ID-kaart van zichzelf en de ingeschreven kinderen mee te nemen, het verwijsbrief  of de voedselbankpas indien in bezit.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ten alle tijde contact opnemen met de Speelgoedbank Leeuwarden via mail : info@speelgoedbankleeuwarden.nl  of tijdens kantooruren (van 11.00 uur tot 16.00 uur) op het telefoonnummer : 06-19626890.